Verschillende OnlyFans-modellen doen pikante WK-beloften. Een overzichtje… (met foto’s)

De complete gids voor swingend Nederland

Verschillende OnlyFans-modellen doen pikante WK-beloften. Een overzichtje… (met foto’s)

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het WK in Qatar lijkt voor veel OnlyFans-modellen het geschikte moment om een beetje aan hun PR te werken. Ze doen dan ook massaal beloften aan hun fans en spelers, onder bepaalde voorwaarden natuurlijk. De ‘marketingmachine’ draait dus op volle toeren…

Hieronder hebben we zo’n aantal van die dames voor jullie verzameld. Wie zijn ze en wat beloven ze?

1. Alaw Haf uit Wales

Alaw Haf, die zichzelf de mooiste vrouw van Wales noemt, geeft 50% korting op haar OnlyFans-content wanneer Wales de volgende ronde haalt. Niet echt een gewaagde uitspraak, als je het ons vraagt…

2. Wanda Espinosa uit Mexico

In de belofte van de Mexicaanse Wanda speelt de nationale doelman van Mexico, Guillermo Ochoa, een belangrijke rol. Als Mexico wereldkampioen wordt, trakteert ze de doelman op een zwoele nacht. “Ik ga je zo hard aanpakken, dat je gelukkiger zal zijn dan wanneer je wereldkampioenen werd”, zegt ze.

3. Jessica Sodi uit Mexico

Weer een Mexicaanse zowaar… OnlyFans-model Jessica Sodi deed de Mexicaanse internationaal Hirvin Lozano een pikant voorstel. Als Mexico wereldkampioen wordt, mag ook hij zich aan een fikse ‘beloning’ verwachten!

4. Iara Ferreira

De Brazilianen zijn niet happy, want het OnlyFans-model Iara Ferreira supporter ineens voor de Amerikanen. Als de USA het toernooi wint, dan gaat Iara met ongecensureerde gratis content komen. Weeral geen echt gewaagde belofte volgens ons!

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!