Trio’s, parenclubs, vrijen met vrouwen: kleuterjuf Emma beleefde een seksuele bevrijding. “Ik heb zoveel geleerd”

De complete gids voor swingend Nederland

Trio’s, parenclubs, vrijen met vrouwen: kleuterjuf Emma beleefde een seksuele bevrijding. “Ik heb zoveel geleerd”

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Echtgenote, mama en kleuterjuf Emma Linckx (begin 40) leidde een braaf, typisch Vlaams bestaan. Maar na haar scheiding in 2021 gaat ze op zoek naar zichzelf: ze ontdekt haar lichaam en het genot dat het haar kan opleveren. Trio’s, een parenclub, een sugardaddy: Emma probeert het allemaal. Ze vertelt hoe die vele erotische avonturen haar kijk op seksualiteit en relaties veel gezonder maakten. “Bij die gangbang koos ík wie me mocht ‘veroveren’. Ík had de touwtjes in handen.”

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!