Swingersclub in Flanders Expo tijdens eroticabeurs: “ Klassevol, prikkelend, maar niet aanstootgevend”

De complete gids voor swingend Nederland

Swingersclub in Flanders Expo tijdens eroticabeurs: “ Klassevol, prikkelend, maar niet aanstootgevend”

Geschatte leestijd: < 1 minuut

De ‘Erotica, Body & Beauty beurs’ komt opnieuw naar Gent. De organisatie belooft “ondeugend, prikkelend, ontspannend, entertainment”, met internationale artiesten en workshops. In maart 2020 kon de Erotica, Body & Beauty beurs in Flanders Expo nog net doorgaan. Vorig jaar werd de beurs afgelast door corona. Maar uitstel is geen afstel en op 8, 9 en 10 april strijkt de wereld van de erotiek opnieuw neer in Gent. Het thema van dit jaar is ‘disco’.

“We zorgen voor het nodige entertainment en acts op erotisch gebied”, klinkt het bij de organisatie. “We streven continu naar perfectie om u de wereld van de erotiek te laten beleven op een klassevolle, prikkelende en niet aanstootgevende manier.”

Op de agenda staan onder andere optredens met internationale artiesten, pornosterren en erotische kunst. Voor de gelegenheid worden een pop-up swingersclub en een fetishclub ingericht in de expohallen.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!