Saunaclub Le Grand: de opvolger van Club Diana, op de grens van Zundert en Meer

De complete gids voor swingend Nederland

Saunaclub Le Grand: de opvolger van Club Diana, op de grens van Zundert en Meer

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Club Diana, de beroemdste privéclub van Nederland, is sinds ruim een week gesloten. De eigenaars zagen er na 44 jaar seksbusiness in het Nederlandse Zundert, net over de grens met Hoogstraten, geen brood meer in. “Legaal valt er in deze branche niet langer te werken”, klonk het bij de uitbaters. Maar daar denken ze bij de pas geopende Saunaclub Le Grand – ook in Zundert trouwens – anders over.

Wanneer je Saunaclub Le Grand binnengaat, meld je je aan en krijg je vervolgens een badjas en slippers. “Na het omkleden, kunnen de gasten elkaar beter leren kennen in een gemeenschappelijke bar of sauna”, vertelt bedrijfsleider Maja. Heb je nood aan wat privacy? Dat kan vervolgens in één van de 19 slaapkamers, die eruitzien als hotelkamers. Prijsafspraken worden onderling gemaakt, daar bemoeit de club zich niet mee.

“Alles mag, maar niets hoeft”, klinkt het bij Maja duidelijk. “Wij zijn er voor de gasten om hier een leuke dag te beleven. Wij hebben hier ook enkele dames werken, maar die bepalen zelf wat ze doen en zijn dus hun eigen baas. Wij willen vooral een veilige werkplek voor hen creëren”, besluit ze.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!