Parenclub Tien Wagenborgen opent haar deuren

De complete gids voor swingend Nederland

Parenclub Tien Wagenborgen opent haar deuren

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Na een moeilijke start i.v.m. onder andere de corona en meerdere praktische tegenslagen is het dan eindelijk zover. Uitbaatster Tineke van Huis is er helemaal klaar voor. Op Zaterdag 22 Oktober opent parenclub Tien aan de fam. Bronsweg 66 te Wagenborgen officieel haar deuren.

Parenclub Tien is een swingers-, parenclub waar men op vele manieren erotisch kan uitgaan. Ook is de club uitermate geschikt voor de BDSM liefhebber. In het gehele pand en buiten zijn verschillende mogelijkheden gecreëerd voor een mooi BDSMspel.

De club is al een poosje open voor bezoekers maar omdat er een aantal zaken nog afgerond moesten worden, heeft de officiële opening op zich laten wachten.

Tevens zal er op zaterdag 15 oktober van 11.00u – 16.00u een open/inloopdag zijn waar iedereen die nieuwsgierig is een kijkje kan komen nemen. Zowel als op de open dag en bij het openingsfeestje zal ex playboy model Gitte Lamper aanwezig zijn en ook DAMAX BDSM zal er te vinden zijn.

Club Tien is een knusse club niet ver vanaf de A7. Het is gevestigd in een mooie rustieke boerderij met een huiselijke en warme aankleding binnen. Hygiëne, veiligheid, respect en gezelligheid staan hoog aangeschreven bij de club. Bijna elke week zijn er themafeestjes in de club.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!