Parenclub: ‘Het zorgt ervoor dat we thuis niet uitgefantaseerd raken’

De complete gids voor swingend Nederland

Parenclub: ‘Het zorgt ervoor dat we thuis niet uitgefantaseerd raken’

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Het kostte wat overtuigende argumenten, maar nu Milou en haar man Kenny af en toe naar de parenclub gaan is hun seksleven weer springlevend. “Na een huwelijk van 23 jaar en twee kinderen is de spanning ver te zoeken. Je hebt elkaar wel al in alle hoedanigheden gezien. Seks was de laatste jaren een verplicht nummer geworden, maar dan een dat we niet vaak zongen. Als we eens per maand vreeën was het veel. Sinds we af en toe naar de parenclub gaan is dat compleet omgeturnd.

Ik was al een tijdje geïntrigeerd door het idee van een club, maar moest Kenny nog zover zien te krijgen. Na veel praten en een aantal vooraf opgestelde regels ging hij overstag. Zo is een voorwaarde dat we alleen kijken en bekeken willen worden. We ruilen niet van partner en nemen niet deel aan orgies. Alleen als we heel opgewonden zijn, duiken we daar een peeskamertje in. Dan kunnen anderen ons bezig zien, maar dat vinden we prima. Als ze maar niet aan ons zitten.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!