Parenclub Acanthus mag blijven bestaan van stadsbestuur: “Er is voldoende parkeerplaats”

De complete gids voor swingend Nederland

  1. Home
  2. Parenclub
  3. Parenclub Acanthus mag blijven bestaan van stadsbestuur: “Er is voldoende parkeerplaats”

Parenclub Acanthus mag blijven bestaan van stadsbestuur: “Er is voldoende parkeerplaats”

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Het stadsbestuur heeft de exploitatievergunning van de club Acanthus verlengd.

Praat mee

Reageer mee! Klik hier.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben. We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
1 bericht.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!