Oooh yes! Bobbi Eden’s Loversland komt weer naar Zwolle en dit worden de hoogtepunten

De complete gids voor swingend Nederland

Oooh yes! Bobbi Eden’s Loversland komt weer naar Zwolle en dit worden de hoogtepunten

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Zin in een spannend uitje? Komt dat even mooi uit! Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november staan de IJsselhallen weer in het teken van Bobbi Eden’s Loversland: een erotische beurs met sensuele shows en activiteiten, een ondeugende knipoog en een flinke dosis gezelligheid.

Nieuw deze editie zijn Kinky World – een waar walhalla voor BDSM-liefhebbers – en de Sexy Bingo, waar je allerlei toffe prijzen kunt winnen. Goed nieuws voor wie wel van een gokje houdt: de Glory Holes zijn terug op de beurs! Wie o wie staat aan de andere kant van de wand klaar om jou te verwennen..?

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!