Onderzoek naar politieman die voor 200 euro per uur meegaat naar parenclub: “Alle vrouwen zijn mooi. Ik heb geen fysieke vereisten”

De complete gids voor swingend Nederland

Onderzoek naar politieman die voor 200 euro per uur meegaat naar parenclub: “Alle vrouwen zijn mooi. Ik heb geen fysieke vereisten”

Geschatte leestijd: < 1 minuut

De Brusselse korpschef Michel Goovaerts heeft een intern onderzoek geopend naar een van zijn politiemensen, die bijklust als sekswerker. Tegen 200 euro per uur doet inspecteur ‘Maxime’ aan trio’s en gaat hij mee naar parenclubs, en dat terwijl hij zich op ziekteverlof zet: “Mijn rol? Mijn charmante zelve zijn, u op uw gemak stellen en goed weten wat ik moet doen om u vrouw te laten voelen”, stelt de politieman in zijn betalend zoekertje.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!