Laatste blik op boot die dienst deed als discotheek, restaurant en parenclub

De complete gids voor swingend Nederland

Laatste blik op boot die dienst deed als discotheek, restaurant en parenclub

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Kent u Boby-land nog? De zwemboot was ooit een van de grootste toeristische trekpleisters in Schoten tussen 1934 en 1978. Enkele fans van de boot, die jaren later nog dienst deed als discotheek, parenclub en restaurant, maken werk van een tentoonstelling over hoe het er vroeger naast en in de Schotense vaart aan toe ging.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!