Jonas (20) opent frituur… in voormalige parenclub: “Tijdens het verbouwen hebben we enkele vreemde zaken gevonden”

De complete gids voor swingend Nederland

Jonas (20) opent frituur… in voormalige parenclub: “Tijdens het verbouwen hebben we enkele vreemde zaken gevonden”

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Jonas Stevens (20) opent op 21 november frituur Flandria. De gloednieuwe frituur kom top de Hille in Zwevezele. Het pand kent een rijke geschiedenis. Het is het oudste café van Zwevezele, maar de vorige uitbater had er een parenclub. “Tijdens het verbouwen hebben we wel enkele vreemde zaken gevonden.”

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!