Joline ging naar een parenclub: ‘We zoenden en vertrokken met zijn drieën naar boven’

De complete gids voor swingend Nederland

Joline ging naar een parenclub: ‘We zoenden en vertrokken met zijn drieën naar boven’

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Benieuwd wat andere moeders zoal uitspoken in de slaapkamer? In onze Rollebollen podcast hoor je elke dinsdag een goudeerlijk (en soms pikant) seksverhaal. In deze aflevering hoor je het verhaal van Joline, die regelmatig met haar man naar een parenclub gaat. Ze heeft daar seks met andere mannen. “Joris settelde zich iets verderop in een hoekje van de kamer, om zo toe te kijken. Het was echt magisch.”

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!