‘Het taboe verdwijnt’. Interview met Deew Harnam van Showboat parenclub

De complete gids voor swingend Nederland

‘Het taboe verdwijnt’. Interview met Deew Harnam van Showboat parenclub

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Op donderdag 19 mei 2022 vond de derde editie van Orkaan Cafe plaats in brouwerij Hoop in Zaandijk.

Parenclub de Showboat kon uiteraard niet ontbreken en eigenaar Deew Harnam kwam ook even langs voor een nadere kennismaking.
Edwin Kleiss onderwierp hem aan een vragenvuur.

Hoe ziet hij het taboe op ‘erotisch uitgaan’ veranderen? Welke inhaalslag is er na Corona te maken en wat deed die ploeg brandweermannen op de Showboat?

Je hoort het in de Orkaan podcast.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!