Grootste parenclub ter wereld

De complete gids voor swingend Nederland

Grootste parenclub ter wereld

Geschatte leestijd: < 1 minuut

De Crozeteilanden liggen ergens halverwege Zuid-Afrika en de Zuidpool in de Indische Oceaan. In 1938 werd de eilandengroep uitgeroepen tot natuurreservaat, en deze indrukwekkende beelden maken meer dan duidelijk waarom dat een goede zaak is. Elk jaar troepen massa’s koningspinguïns er samen, zoals hier gefotografeerd op het île de la Désolation. Nergens in de wereld zie je er zo veel bij elkaar: de naar schatting 700.000 broedparen vormen zowat de helft van de wereldwijde populatie. Het zijn goede tijden voor de koningspinguïn: er wordt niet meer op de dieren gejaagd, waardoor de populatie op veel eilanden weer aangroeit.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!