“Gaan we naar Caviar de la Nuit?” 35 Vlamingen over de seksuele verlangens die ze (nog) niet durven uiten

De complete gids voor swingend Nederland

“Gaan we naar Caviar de la Nuit?” 35 Vlamingen over de seksuele verlangens die ze (nog) niet durven uiten

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Waar zou je om vragen als je wist dat het antwoord ‘ja’ was? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 36.500 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “In Merols woorden: hou je bek en bef me.”

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!