Achter de schermen in de parenclub: “Seks is niks intiem. Seks is jagen, opgejaagd en veroverd worden”

De complete gids voor swingend Nederland

Achter de schermen in de parenclub: “Seks is niks intiem. Seks is jagen, opgejaagd en veroverd worden”

Geschatte leestijd: < 1 minuut

“Mensen blijven kieskeurig. Het is niet omdat je naar een parenclub komt, dat je alles en iedereen doet.” Velen denken bij swingen aan uitgezakte vrouwen en vettige mannen in een lederen string. Een stereotype dat níét klopt, zegt Ian, uitbater van Club Amai. Hij beantwoordt eerlijk 24 lezersvragen. Hoeveel betaal je, wat als je gasten onaantrekkelijk vindt, hoe beleef je zo’n avond en kan je ook enkel kijken? “In de dark room of jacuzzi kan je een begerig handje laten dwalen en zien wat de reactie is.”

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!