Bi avond bij Monique

De complete gids voor swingend Nederland

Bi avond bij Monique

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, door tijdgebrek heb ik niets kunnen plaatsen maar wel kunnen feesten. Ik ben bisexueel en het liefst bottom, dat houdt dus in dat ik mij laat nemen inplaats dat ik de gene “neem”. Ik moet zeggen dat die dag dat ik naar Parenclub Monique ging ik best wel zenuwachtig was. Het was inmiddels alweer een tijd gelden dat ik alleen uit ging en zeker naar een bi avond met de intentie mij zoveel mogelijk en zo vaak mogelijk te laten gebruiken. Ja, ik ben zo iemand die zich echt een slet voelt en daar ook nog geil van wordt.

Ik had een jock bij mij het duurde nog ongeveer een minuut of 10 rijden, mijn vrouw belde mij om te vragen of ik er al was. Mijn vrouw laat mij mijn homo kant ontdekken en heeft daar vrede mee.

Ik was aangekomen, ik parkeerde de auto en werd verwelkomt door een zeer aardige man, we praatte wat en hij vertelde mij dat hij daar de parkeer wacht deed. Hij zou laten ook naar binnenkomen, we zouden dan verder praten. Ik ging naar binnen, betaalde de ingang en ging mij omkleden. Bij het omkleden stond er een wat oudere man naast mij, hij was zich aan het aankleden naast hem stond zijn vrouw. Ik maakte een grapje en vroeg “zo snel al weg?”, de oppas van de kleinkinderen voelde zich niet goed. De man zichtbaar teleurgesteld vertelde dat hij net “wilde beginnen”, ik vroeg aan hem of hij bezwaar had ik dat ik hem klaar ging pijpen, dan had ie toch wat gekregen. De man wilde dat wel, de vrouw vond het prima.

Ik ging op mijn knieen zitten en haalde zijn piemel uit zijn broek en zoog er zachtjes aan, hij was niet erg groot maar normaal. Het duurde ook niet al te lang voor hij kwam, en hoe! Zijn pik bleef maar sperma spuiten, ik moest bijna ervan braken. Niet te dik, precies zoals ik het wilde. Ik stond op, en kuste hem op zijn mond. Onze tongen voelde elkaar hij proefde zijn eigen sperma en ik zijn speeksel. Het was geil, maar voor korte duur. Een tik op zijn billen en ik ging naar binnen.

Ik bestelde een Cola en niet al te lang kwam er een donkere jongen naast mij zitten. Zijn eerste keer, begreep ik. Hij was niet bi, had het ook nooit met een man gedaan. Hij was er al een tijdje, voor mij is het dik een uur rijden dus ik was er ook veel te laat binnengekomen en had denk ik nog maar 2 uur voor Monique ging sluiten. Hij had het over dat hij de dag vergist had, hij dacht dat het een Nymphonight was (de Gangbang van Monique) dat was niet het geval, hij was verder aan het praten tot ik mijn hand op zijn piemel legde en begon zijn piemel te voelen. Ik denk dat hij zich schaamde, maar liet het toch toe. Ik stond op, trok zijn broek naar beneden en daar bij de bar knielde ik en begin ook hem te pijpen, machtige lord wat een enorme piemel was dat!

Ik trok hem mee naar boven, daar in de koetjes kamer heb ik zelfde nog nooit zo een geile orgie mee gemaakt. Naast het feit dat ik hard, diep en heel vaak geneukt ben door deze donkere god, 6 tal mannen die eerst keken gingen mee doen. Bedenkt met sperma, mijn kont gat die uitgerekt is en zeer tevreden terug naar huis.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan