Alleen op pad, mijn man weet van niets

De complete gids voor swingend Nederland

Alleen op pad, mijn man weet van niets

Geschatte leestijd: 3 minuten

Ik hoorde al een tijdje van vrienden in onze omgeving dat de Swingersclub Showboat ook alleengaande mannen met goedgereedschap naar binnen liet komen. Ik en mijn man swingen en ik heb toch wel al een tijdje een wens. Een wens waarbij ik alleen naar een club ga, en mij door zo veel mogelijk mannen te laten misbruiken. Als ik er aan denk wordt ik al nat. Mijn man ziet het niet zo zitten, alleen, avond, club, mannen.. Hij vind het stiekem ook wel geil, zeker als ik dan ongewassen thuiskom, en hij mij dan helemaal schoon kan likken.

Het was donderdag, gangbang dag. Wij waren al eerder een keer samen geweest niet op een donderdag wel op een vrijdag een bi-avond. Dat is een ander verhaal, maar dit was speciaal! Ik was helemaal alleen gegaan, ik trilde van spanning toen ik de deur van de showboat wilde openen. Ik mocht naar binnen, en kleden mij om. Ik was er rond een uur of 19.30 en het was redelijk druk, ik bestelde eerst wat te drinken. Iemand stond achter mij en voelde mijn kont, ik vind het niet erg al snel mijn borsten en voelde ook zijn piemel langs mijn been. Ik vroeg of hij een condoom had, ik hoorde rrrrittss en ik stak mijn kont iets veder naar achteren op de kruk waar ik op zat. Met zijn vingers maakte hij mijn poes nat, wat niet nodig was ik was al nat van mij zelf. Ahhh met een stoot voelde ik een nogal lange en redelijk dikke lul diep in mij gaan, ik gilde even en werd rood omdat mensen naar mij keken. De man achter mij ging sneller en harder naar binnen.

Ik voelde meerdere handen, en wilde op mijn knieen gaan. Dat gaat niet bij de bar, dus werd ik naar beneden geleid, op een groot bed wedr ik gegooit en ging op mijn knieen, de kamer zat vol met mannen, de een na de ander. Ik heb ruim drie uur in de kamer gelegen, mijn poes was rood, er lag sperma aan de rand van mijn mond, op mijn borsten. Mijn billen en benen zaten onder mijn sap en die van verschillende mannen.

Ik kon niet zo naar boven, ik moest gaan wassen. Ik vroeg een van de mannen die bezig waren hun broek aan te doen wat te drinken te bestellen, ze deden dat ik dronk mijn drinken.

Er kwam in de kamer een jongen binnen, vrij breed niet veel haar Erik volgens mij. Hij had daar een winkeltje, nu nog een sexshop in Purmerend. Hij was met zijn piemel aan het spelen, ik vroeg of hij wilde dat ik hem pijpte hij kwam naar mij toe, ik pijpte hem en voor ik het wist kwam hij al klaar, volgende keer aangeven Erik!

Ik ging naar de kleedkamer, ik kleden mij om en ging naar boven naar de uitgang. Bij afgeven van de sleutel vroeg de beveiliging of ik het naar mijn zin had. Dat was zeker en vast, hij merkte op dat er sperma nog in mijn gezicht zat en haar. Ik wist dat, ik vind het geil zo vertelde ik.

Ik belde naar huis en commandeerde dat hij naakt op bed moet gaan liggen. Ik had drietal gebruikte en volle comdooms dichtgeknoopt en meegenomen. Toen ik thuis kwam, lag hij naakt op bed. Ik deed mijn kleren uit en vertelde ondertussen wat ik gedaan had. Ik ging op zijn gezicht zitten en ontknoopte een van de volle condooms en deed deze in zijn mond.

Mijn avond kon niet meer stuk, die van hem ook niet meer šŸ˜‰

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan