Secret Mansion

Stap binnen in het Secret Mansion Tilburg, een prachtig privélandhuis uit de 18e eeuw, gelegen in het centrum van Tilburg. Deze unieke locatie biedt een intieme en exclusieve ervaring, met een focus op sensualiteit, verleiding, stijl, ondeugendheid, hitte en de mogelijkheid om te dansen, ontmoeten en verbinden.

In dit authentieke landhuis, geschikt voor maximaal 200 gasten, creëren we een sensuele sfeer waar geen plaats is voor alleenstaande mannen en telefoons. De hoofdruimte omvat een prachtige, intieme dansarena, terwijl op de tweede verdieping een lounge met balkon, speelruimte en sling te vinden is. De voorzieningen omvatten een hoogwaardig geluidssysteem, een verwarmde rookruimte, een privé-ingang en de beschikbaarheid van fingerfood.

Ontdek de Secret Underground Sound met onze DJ-line-up in de MAIN AREA, met artiesten als Mr & Mrs Secret, Michael Mess, Eric van Kleef, Vandalos en Iwan.

Club: onbekende locatie
zaterdag 20 januari 2024

Kledingvoorschrift

Rubber, Leather, PVC, Latex, Plastic, PU, Wetlook, Lak, Cross-Dress, Metal, Taping, Fetish-Glam, Medical, Fetish-Goth, Body Art, Fantasie Lingerie, Incognito Mask, Bondage, TV Girls, Drag, Original Uniform, etc... NO STREET CLOTHES De dresscode wordt gecontroleerd door onze door-bitch; de beslissing is definitief. Respecteer de dresscode, geen geld terug als dresscode niet nageleefd is.
Early bird: 49,95
Voorverkoop: 59,95
Normaal: 69,95
Adres: onbekende locatie
In: Tilburg
Club naam: onbekende locatie