Fetish Catacomb

Betreed de intrigerende wereld van de Fetish Catacomb in Den Haag, een evenement dat plaatsvindt op zaterdag 24 februari van 22:00 tot 04:00 uur. Dit unieke spektakel, gehouden in een authentieke locatie, belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor echte fetisj liefhebbers.

Het evenement keert terug naar de glorie van 20 jaar geleden, waarbij de beroemde ondergrondse gewelven met originele celkamers tot leven komen. De Catacomb is een speeltuin voor volwassenen, fetisjisten, sensuelen, kinksters en erotische clubbers. Hier kun je dansen, spelen en plezier ontdekken in een sensuele sfeer, omringd door gelijkgestemde en open-minded individuen.

Drie unieke gebieden wachten op verkenning:

  1. Dance Area: Geniet van de opzwepende klanken van de sexy harddance SU Sound.
  2. Catacomb: Verken speelhoekjes, een sling en ontspan in de chillruimte.
  3. Dungeon Play: Vanaf 01:00 uur kun je je laten meeslepen in de wereld van bdsm met een verscheidenheid aan faciliteiten.

Internationaal gerenommeerde DJ’s, waaronder Mr & Mrs Secret, Emiel Roché, Ko-C, Jack Black, Eric van Kleef en Iwan, zorgen voor de perfecte soundtrack voor deze onvergetelijke nacht. Er is ook entertainment van Iris en team, evenals prachtige modellen en meesteressen. De dresscode is strikt, met verwachtingen van rubber, leer, PVC, latex, cross-dressing, en andere fetisj-gerelateerde outfits. Geen straatkleding is toegestaan.

Een ervaren deur-bitch zorgt voor de handhaving van de dresscode, en er zijn geen (telefoon)camera’s toegestaan. De tickets zijn verkrijgbaar voor koppels, vrouwen en mannen, met last-minute-opties beschikbaar.

Club: ROOMS Social Club
donderdag 4 januari 2024

Kledingvoorschrift

Rubber, Leather, PVC, Latex, Plastic, Cross-Dress, Metal, Taping, Fetish-Glam, Medical, Fetish-Goth, Body Art,, Incognito Mask, Bondage, TV Girls, Drag, Original Uniform, etc... NO STREET CLOTHES
Early bird: 59,95
Voorverkoop: 69,95
Normaal: 79,95
Adres: Grote Halstraat, Den Haag, Nederland
In: Den Haag
Club naam: ROOMS Social Club